PASTAGERECHTEN

image-399558-pasta_met_kip_en_broccoli-6512b.w640.jpg
PASTA MET KIP, BROCCOLI EN SPINAZIE (4 pers.)
Nodig: 
300 g kippenblokjes - 1 broccoli - 100 g verse jonge spinazie - 400 ml sojaroom - 75 g gemalen parmezaanse kaas - 300 g glutenvrije pasta - peper - zout - ge├»nfuseerde lookolie

Bereiding:
Bak de kippenblokjes rondom bruin in lookolie. Kruid met peper en zout. laat op een zacht vuur verder garen. Verdeel de broccoli in roosjes. Kook de roosjes beetgaar in licht gezouten water. Giet af. Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzingen. Giet af. Doe de spinazie bij de kippenblokjes en laat slinken. Voeg dan de sojaroom en de broccoliroosjes toe. Laat goed doorwarmen en breng op smaak met peper en zout. Voeg ten slotte de parmezaan onder de saus. Serveer de pasta met de saus.