PASTAGERECHTEN

image-400257-pastasalade_met_gehaktballetjes,_mozzarella_en_kerstomaatjes-c20ad.w640.jpg
FARFALLE MET GEHAKTBALLETJES, MOZZARELLA EN KERSTOMAATJES (4 kinderen)
Nodig:
200 g farfalle - 200 g gemengd gehakt - 75 g mozzarellaballetjes - 100 g kerstomaatjes - enkele takjes bladpeterselie - 1 ei - 2 el paneermeel - 1/2 el spaghettikruiden - 1 el Provençaalse kruiden - olijfolie

Bereiding:
Kook de farfalle gaar volgens de gebruiksaanwijzingen. Giet af en laat afkoelen. Kruid het gehakt met de spaghettikruiden en meng er het ei en het paneermeel door. Hak de blaadjes van de peterslie fijn en meng ze door het gehakt. Rol balletjes en bak ze gaar in olijfolie. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Meng 2 el olijfolie met 1 el Provençaalse kruiden. Meng de gehaktballetjes, de mozzarella, de kerstomaatjes en de kruidenolie onder de pasta. Garneer met enkele blaadjes bladpeterselie.