Gevulde puntpaprika's met gehakt en feta

Gevulde puntpaprika's met gehakt en feta

Gewoon heel lekker!

Nodig voor 4 stuks

2 rode puntpaprika's - 150 g ongekruid gehakt - verse koriander - verse basilicum - verse peterselie - 1 ei - 40 g (lactosevrije) feta - 2 el glutenvrij paneermeel of havermout - 1 kl gerookt paprikapoeder - olijfolie - peper - zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de paprika's, snij ze overlangs in twee en verwijder de zaadlijsten. Snipper de kruiden fijn. Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, het paprikapoeder, de gesnipperde kruiden, de verkruimelde feta, peper en zout. Vul de paprika's met het gehaktmengsel en leg ze in een ingevette ovenschaal. Plaats 20 à 25 minuten in de oven. Serveer met rauwkost en rijst of een gekookte aardappel.

Share by: