Kabeljauw met spinazie in curry-kokossaus

Kabeljauw met spinazie in curry-kokossaus

Vrij van gluten, kippenei, koemelk, lactose, noten, pinda en tarwe

Snel, gemakkelijk en lekker! Wat wil je nog meer?

Nodig voor 4 borden

300 g glutenvrije boekweitnoodles – 400 g kabeljauwfilets – 450 g spinazie zonder room (diepvries) – 1 blik kokosroom (400 ml) – peper – zout – 4 el gluten- en koemelkvrije groene currypasta – scheuten


Bereiding

Meng de groene currypasta met de kokosroom. Voeg de spinazie toe. Breng aan de kook. Leg dan bovenop de kabeljauw, in stukken verdeeld. Zet het vuur minder en laat 5 minuten zachtjes sudderen. Breng op smaak met peper en zout. Kook de boekweitnoodles gaar volgens de gebruiksaanwijzingen. Giet af. Serveer de noodles met de spinaziesaus. Garneer met scheutjes.

Eet tot je aangenaam verzadigd bent. Komt de portie niet toe? Neem dan extra of eet achteraf een stuk fruit.

Share by: