image-267445-Foto_VanderheydenRuth.jpg
Nieuwe collega!

Mijn naam is Ruth, de nieuwe diƫtiste in de praktijk van Hilde Winters. Iedere woensdagnamiddag vanaf 13u kan je bij mij een afspraak vastleggen. Ik ga me voornamelijk toeleggen op het geven van advies bij kinderen, jongeren en sporters. Het zal je snel duidelijk worden waarom ik me vooral focus op deze doelgroepen.

Al van kinds af aan ben ik enorm gepassioneerd door voeding en beweging of kortom alles wat met een gezonde levensstijl te maken heeft. Tot mijn 17de heb ik op hoog niveau gezwommen, waarbij gezonde voeding een grote invloed had op mijn resultaten. Daarom heb ik ook de opleiding Voedings- en Dieetkunde in Leuven gevolgd. Momenteel volg ik de bijscholing sportdiƫtiste om me verder te verdiepen in wat de invloed van voeding is op de (top)prestaties van ons lichaam. Ik wil jou met behulp van mijn passie, ervaring, kennis en kunde omtrent voeding een op het eerste zicht onhaalbare prestatie toch mogelijk laten maken.

Naast het zwemmen, spendeerde ik mijn vrije tijd als leidster bij de jeugdbeweging. Ik ben enorm graag met kinderen bezig, daarom dat ik me steeds verder specialiseer in het geven van voedings- of dieetadvies bij deze doelgroep. Ik put veel voldoening uit kinderen die (samen met hun ouders) het gewenste doel bereiken.

Daarnaast geef ik ook dieetadvies bij andere problematieken zoals verhoogde bloeddruk, maag- en darmproblemen, intoleranties, verhoogde cholesterolwaarden, enzovoort.

Via onze site kan je een afspraak maken. Voor meer informatie kan je me altijd contacteren.